Meten is weten

Image

In het programma wordt gemeten of resultaten behaald worden (output) en of deze het gewenste effect hebben (outcome), door:

1. Heldere opdrachten per project (output)

We gaan per project dat onder dit programma valt zorgen voor heldere opdrachten.

 

2. HR analytics (output)

Op basis van cijfers uit de personeelsadministratie (denk aan ziekteverzuim, instroom, doorstroom, verloop) sturen we bij op het programma en formuleren we nieuwe projecten die we nodig hebben om onze doelen te bereiken.

 

3. Medewerkersonderzoek (outcome)

We meten periodiek hoe energiek en met hoeveel plezier medewerkers hun werk doen en hoe ze naar ons werkgeverschap kijken. Op basis van deze uitkomsten sturen we bij op het programma en formuleren we nieuwe projecten die we nodig hebben om onze doelen te bereiken.

 

4. De informatie ligt voor het oprapen (outcome)

Uit diverse bronnen komt topinformatie als het over ons werkgeverschap gaat. Zo luisteren we goed naar de OR, kijken we wat uit exitgesprekken komt, horen we tijdens het introductieprogramma wat eerste indrukken zijn en zijn we de ogen en oren van de organisatie. Op basis van deze informatiebronnen sturen we bij op het programma en formuleren we nieuwe projecten die we nodig hebben om onze doelen te bereiken. <<

Meten is weten

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...