Introductie SGD SHARES nr2_340

Nog even en het voorjaar maakt plaats voor de zomer. Een mooi moment om een aantal verhalen met u te delen die sprekend zijn voor de ontwikkelingen binnen servicegemeente Dordrecht (SGD).  

Eind 2022 heb ik met al onze partners gesproken. Over verwachtingen, behoeften en ontwikkelingen. Deze gesprekken hebben ons geleerd dat SGD over het algemeen goed werk verricht. Dat er expertise in huis is die waardevol is voor onze partners. De wereld staat echter niet stil. Die van onze partners niet en die van ons niet. Daarom ontwikkelen we door, met de opgaven van onze partners in het vizier. Of het nu gaat om vakinhoudelijke expertise, meer nabijheid, een proactieve rol in zowel advisering als uitvoering of om het vernieuwen van de manier waarop we met elkaar werken.  

Een eindstation kunnen we nog niet voor u uittekenen. Wel kunnen we u meenemen in de beweging die we maken om van meerwaarde te blijven. En hoe kunnen we dat beter doen dan door verhalen te vertellen? Al sinds de oertijd vertellen we elkaar verhalen. In de Middeleeuwen reisden beroepsvertellers langs dorpen en steden om mensen te informeren of te vermaken. Ook in onze tijd, met een overschot aan informatie, zijn verhalen belangrijk. Ze geven informatie, ze duiden de context, helpen ervaringen te delen en ze verbinden!  

Met dat in het achterhoofd, hebben we deze Shares gemaakt. Met verhalen die de belofte van verandering in zich hebben. Ik hoop dat we hiermee een eerste aanzet geven voor het nieuwe verhaal van ons partnerschap.

Cees Boele
Directeur servicegemeente Dordrecht

Cees Boele
Directeur servicegemeente Dordrecht

Voorwoord

Voorwoord

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...